Sekasoft sukurtas startuolis – tarp 50 inovatyviausių Europoje

„Sekasoft” įkurta įmonė „Icy365“ pateko į britų sudarytą 50 perspektyviausių Europos startuolių sąrašą. Perspektyvius verslus atrinko daugiau nei 5000 investuotojų bei žymių prekės ženklų pritraukusio inovacijų festivalio „unbound London“ organizatoriai. Lietuviai šiame renginyje tarptautiniams verslo gigantams pristatė pačių sukurtą bendradarbiavimo platformą.

Britus sudomino programos potencialas

Ateities darbas technologijų amžiuje, kur dažnai kritiškai vertinimas darbuotojų nesugebėjimas išlaikyti dėmesį ar deramai atlikti kelis darbus vienu metu, buvo viena esminių „unbound London“ temų. Renginyje kalbėta, jog bendradarbiavimas vis dar matomas kaip produktyviausia darbo forma, todėl verslų laukia sunkūs laikai, jei šie nesiryš investuoti į „Z“ kartos diktuojamus poreikius kūrybiškai ir interaktyviai darbo aplinkai. Nemažai dėmesio skirta ir socialinius poreikius tenkinančioms bei fintech sričių aplikacijoms.

„Atsiradome tarptautinės bendruomenės akiratyje dėka sukurto bendradarbiavimo įrankio funkcionalumo ir realios naudos galutiniam vartotojui. Tai unikali galimybė pradedančiam verslui būti pastebėtam daugiau nei 5000 investuotojų, technologijų vizionierių ir praktikų akiratyje“, – sako „Icy365“ bendraįkūrėjas Vaidas Dragašius.

Konferencijos programoje dalyvavusios įmonės buvo atrinktos pagal rinkos potencialą, produkto plėtros galimybes, turimus klientus, idėjos inovatyvumą. Didelę reikšmę turėjo ir komanda – kokie profesionalai stovi už kuriamo produkto ir ar šis domina investuotojus.

Daugiau informacijos skaitykite „Lietuvos rytas” straipsnyje „Lietuvių startuolis – tarp 50 inovatyviausių Europoje”

Paieška

If you are interested in the price or system demo, please fill out this form and we will contact you: