„AIS Express“: efektyvus sprendimas mažoms įmonėms

Sisteminis dokumentų, užduočių, procesų valdymas – sprendimas, kuriam neabejotinai reikia deramai pasiruošti. Tačiau tai – tik viena priežasčių, dėl kurių įsidiegti šiuolaikišką sistemą delsiama. Daugelį įmonių taip pat stabdo ir nemenka investicija, laiko sąnaudos, reikalingos sistemai pritaikyti. Vis dėlto informacijos ir procesų valdymas gali atitikti įvairias galimybes. „AIS Express“ – pasirinkimas, leisiantis pasirūpinti geresniais rezultatais paprasčiau.

ais express mažoms įmonėmsEsminis privalumas: efektyvesnis darbas

„AIS Express“ idealiai pritaikyta mažų ir vidutinio dydžio įmonių reikmėms. Ji – lengvai perprantama, paprastai valdoma ir efektyvi. Dokumentų, procesų ir užduočių valdymo sistema „AIS Express“:

  • padeda efektyviai išnaudoti laiką. „Pasimetusių“ dokumentų paieška, pavėluotai priimti sprendimai, laiku neapdorotos klientų užklausos, duomenų neatitikimas – vos kelios kliūtys, dėl kurių kasdien sugaištama daugybė laiko ir prarandamas potencialus pelnas. Įsidiegus procesų valdymo sistemą jau netrukus pastebimi teigiami rezultatai: reikiami specialistai informuojami apie būtinus atlikti veiksmus, jiems siunčiami priminimai, nebepraleidžiami svarbūs laiškai ir kt.
  • didina darbo našumą. Sistemiškas procesų valdymas – tai galimybė skirti laiką ir energiją ne tik standartizuotoms, pasikartojančioms užduotims, bet ir rimtesnėms problemoms įveikti. Be to, sutaupius laiko, skirto administracinio pobūdžio darbams, greičiau ir geriau atliekami likusieji – pavyzdžiui, klientų poreikių vertinimas, procesų tobulinimas, skyrių tikslų įgyvendinimas. Verta paminėti ir tai, kad įdiegus sistemą duomenys tampa prieinami bet kuriuo metu, esant bet kurioje pasaulio vietoje.
  • mažina papildomas sąnaudas. Jei tebespausdinate ir tebekopijuojate galybę sutarčių, pasiūlymų ir kitokių dokumentų, o ypatingai – tik tam, kad juos perleistumėte korekcijoms, pastebimai sutaupysite lėšų. Elektroninis formatas ne tik saugesnis; jis pigesnis. Galų gale įsidiegus specialią sistemą galima tiesiog naudingiau išnaudoti biuro plotą: ne dar vienam stelažui su saugotinomis sutartimis, o dar vienai darbo vietai.
  • padeda rūpintis aplinka. Procesų valdymas naudojant „AIS Express“ taip pat padeda darbo vietoje diegti ekologijos principus – naudoti kuo mažiau popieriaus, taupyti energiją ir kt. Tai pamažu tampa nebe mados ar gero įvaizdžio reikalu, o tiesiog atsakingos verslo bendruomenės taisykle.

Tokie privalumai vienija „AIS Express“ ir kitas „Sekasoft“ sistemas. Vis dėlto esama ir skirtumų.

Kuo sistema skiriasi nuo kitų?

Visų pirma, „AIS Express“ yra praktiškai paruošta naudoti. Jūsų patogumui paruoštos 44 dokumentų formos ir sukonfigūruotos 56 tipinius įmonių poreikius atitinkančios darbų sekos. Patogiam ir intuityviam sistemos naudojimui informacija sistemoje talpinama pagal skyrius, t. y. „Administracijos dokumentai“, „Personalo dokumentai“, „Pardavimų dokumentai“ ir t.t. Taip pat yra galimybė visus dokumentų tipus ir procesus rasti moduliuose, skirstomuose pagal darbo organizavimo sritis: „Sutartys“, „Užduotys“, „Korespondencija“, „Vidinės tvarkos“ ir t. t. Darbuotojams, dirbantiems su siauresne veiklos dokumentų apimtimi, labai patogu naudotis „Asmenine erdve“, kur naudojant specialias žymas galima lengvai susikurti savo darbo principais ir poreikiais paremtą darbalaukį.

Antra, „AIS Express“ – tai dokumentų valdymo sistema, kuri nereikalauja sudėtingo diegimo, todėl greitai startuosite. Sistema paleidžiama per 2 savaites. Tai, kaip greitai įmonė prisitaikys prie naujų darbo principų, priklausys nuo konkrečios situacijos ir iniciatyvos įmonėje po darbuotojų apmokymų naudotis sistema (tuo rūpinasi „Sekasoft“ komanda).

Kitas skirtumas ir kartu – privalumas yra prieinama kaina. Naudojant „AIS Express“ atliekamas geriausia praktika paremtas standartizuotas dokumentų ir procesų valdymas. Be to, sistema pritaikyta būtent nedidelėms įmonėms. Dėl šių priežasčių investicija yra ženkliai mažesnė nei ta, kurios prireiktų diegiant sudėtingesnę ar visapusiškai prie įmonės specifikos pritaikytą sistemą. Tai nereiškia, kad programinė įranga veikia lėčiau ar ne taip efektyviai – tiesiog skiriasi sistemos apimtis, paslaugų spektras, taigi – ir poreikiai.

„AIS Express“ puikiai pritaikyta tam, kad įvairios užduotys būtų efektyviau, greičiau, paprasčiau atliekamos skirtinguose skyriuose: nuo finansų, personalo valdymo iki gamybos. Nelaukite, kol konkurentai žengs žingsnį į priekį pirmiau Jūsų: užsisakykite „AIS Express“ ir išnaudokite visus išmanaus dokumentų ir procesų valdymo privalumus.

Paieška

If you are interested in the price or system demo, please fill out this form and we will contact you: